Νίκος_Ψαρόπουλος_Λογότυπο

Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
  :Νίκος Ψαρόπουλος 02 Φεβρουαρίου 2014

Είναι ντροπή η πρωτεύουσα της Χώρας η Αθήνα να είναι η μόνη πρωτεύουσα στην Ευρώπη και μπορεί και όλο τον κόσμο να μην έχει δημόσιες τουαλέτες ,με αποτέλεσμα ο κόσμος και ειδικά οι μεγάλοι άνθρωποι να ουρούν στον δρόμο, δηλαδή πράγματα τριτοκοσμικά.


διαβάστε περισσότερα
Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα Η Συνέντευξη του Πρωθυπουργού
  :Νίκος Ψαρόπουλος 06 Νοεμβρίου 2013

Παρακολουθήσαμε τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος στην προχθεσινή συνέντευξη του στην τηλεόραση και μπορώ να πω σε ένα μεγάλο βαθμό ότι ήθελα να τον πιστέψω και πρέπει γιατί όταν ακούς από επίσημα χείλη τέτοιες δηλώσεις που θα βοηθήσουν τον Ελληνικό Λαό να ανασάνει από τις αλλεπάλληλες μειώσεις μισθών, συντάξεων , κοινωνικών παροχών και από μεγάλη πρωτόγνωρη ανεργία ειδικά στους νέους πρέπει να πιστέψεις.


διαβάστε περισσότερα
Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα Η διπλή δολοφονία των Χρυσαυγιτών
  :Νίκος Ψαρόπουλος 5 Νοεμβρίου 2013

Αφού εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια και την οδύνη μας στις οικογένειες των δολοφονηθέντων από σφαίρες ανώμαλων συμπατριωτών μας είναι πιστεύουμε τώρα η ώρα να εκφράσουμε και εμείς την αποστροφή μας για την βία υπό οποιαδήποτε μορφή και από όπου και αν προέρχεται.


διαβάστε περισσότερα
Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα Σχόλιο: Χρυσή Αυγή
  :Νίκος Ψαρόπουλος 9 Οκτωβρίου 2013

Δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε και εμείς την έκτακτη επικαιρότητα που μας αιφνιδίασε όλους αυτές της ημέρες.
Πέρα από τον επικοινωνιακό πλαίσιο της σύλληψης και ουσιαστικά δημόσιας διαπόμπευσης των Χρυσαυγιτών υπάρχει και κάτι περισσότερα ουσιαστικό που ίσως δεν έχει προβληθεί αρκετά. Και αυτό είναι και το βάθος, η ουσία της όλης υπόθεσης.


διαβάστε περισσότερα
Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα Το Φθινόπωρο μπήκε με πλεόνασμα...
  :Νίκος Ψαρόπουλος 23 Σεπτεμβρίου 2013

Το φθινόπωρο μπήκε με πλεόνασμα, και με μεγάλο ενδιαφέρον για την οικονομία μας από διεθνής οικονομικούς κύκλους. Τα hedge funds και τα μεγάλα αμοιβαία του εξωτερικού πράγματι θεωρούν ότι η Ελληνική αγορά θα μπορούσε να τους αποφέρει σημαντικά επενδυτικά κέρδη. Ο μόνος ίσως ενδοιασμός που έχουν είναι οι τιμές των ακινήτων, που κατά την γνώμη τους δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα αρκετά. Όταν σπάσουν οι τιμές αυτές θα αρχίσει η επενδυτική μπονάτσα!


διαβάστε περισσότερα
Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα Πεδίον του Άρεως: Μια πονεμένη ιστορία που ακόμα ζητάει δικαίωση...
  :Νίκος Ψαρόπουλος 22 Σεπτεμβρίου 2013

Με δύο βασιλικά διατάγματα (ΦΕΚ 201/1887 και ΦΕΚ 229/1902) του τότε μονάρχη Γεωργίου του Α΄ ξεκαθαρίστηκε το νομικό καθεστώς «476 στρεμμάτων και 800 τ.μ.» που «κηρύσσονται ως δασωτέα» και βρίσκονται εις  «έκτασιν ανήκουσαν τω Δημοσίω γνωστήν υπό το όνομα Πεδίον του Άρεως».

Έκτοτε, υπήρξαν συνεχείς προσπάθειες «εμπλουτισμού» του χώρου με διάφορες δραστηριότητες (Στρατιωτικές σχολές, εγκαταστάσεις άθλησης νεολαίας, θέατρα, καφετέριες, παιδικές χαρές κ.ο.κ.ε.).


διαβάστε περισσότερα
Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα Στήριξη στον Ιδιωτικό Τομέα.
  :Νίκος Ψαρόπουλος 30 Ιουλίου 2013

Το επιτυχές τέλος του συνεδρίου μας και το ξεκίνημα της ράθυμης καλοκαιρινής περιόδου μας δίνει ένα έναυσμα να βάλουμε σε μία τάξη τις σκέψεις μας και να κοιτάξουμε σύντομα πίσω μας στον δύσκολο χειμώνα που περάσαμε. Οι εξελίξεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ήταν ραγδαίες. Με όσα συμβαίνουν στο εξωτερικό, στα νότια και ανατολικά σύνορά μας, σίγουρα αισθανόμαστε όλοι μας πόσο τυχεροί είμαστε που είμαστε Έλληνες και ζούμε στην Ελλάδα.


διαβάστε περισσότερα
Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα Η Ελλάδα αλλάζει!
  :Νίκος Ψαρόπουλος 9 Ιουλίου 2013

Το επιτυχές τέλος του συνεδρίου μας και το ξεκίνημα της ράθυμης καλοκαιρινής περιόδου μας δίνει ένα έναυσμα να βάλουμε σε μία τάξη τις σκέψεις μας και να κοιτάξουμε σύντομα πίσω μας στον δύσκολο χειμώνα που περάσαμε. Οι εξελίξεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ήταν ραγδαίες. Με όσα συμβαίνουν στο εξωτερικό, στα νότια και ανατολικά σύνορά μας, σίγουρα αισθανόμαστε όλοι μας πόσο τυχεροί είμαστε που είμαστε Έλληνες και ζούμε στην Ελλάδα.


διαβάστε περισσότερα
Νίκος_Ψαρόπουλος_Δήμος_Αθηναίων Αθήνα 2013
  :Νίκος Ψαρόπουλος 8 Ιουνίου 2013

Πριν τρία χρόνια περίπου, δεν μπορούσες να σταθείς μετά τις έξι το απόγευμα, σε καμία κεντρική πλατεία της Αθήνας όπως Ομόνοια, Βικτώρια, Αγ. Παντελεήμονα, Αττικής, Κλαυθμώνος κλπ. Δυστυχώς είχανε εγκαταλειφθεί από το Κράτος και τις δημοτικές διοικήσεις της εποχής. Και είχανε αφήσει αυτές τις περιοχές στην τύχη τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν σωτήρες, σαν τη χρυσή αυγή, και να κάνουν αυτοί αυτό που έπρεπε να κάνει το Κράτος .


διαβάστε περισσότερα
Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα Τα ταξίδια του Έλληνα Πρωθυπουργού στο εξωτερικό.
  :Νίκος Ψαρόπουλος 22 Μαίου 2013

Απαραίτητα τα ταξίδια του Πρωθυπουργού στο Εξωτερικό για το καλό της Ελλάδος. Τα ταξίδια του Πρωθυπουργού στο εξωτερικό είναι πολλαπλώς  χρήσιμα για την Ελλάδα και για τις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας.

Δεν φτάνει όμως μόνο ο Πρωθυπουργός, αλλά και όλη η κυβέρνηση να κάνει ότι χρειάζεται. Δεν μπορεί ακόμη να σκεπτόμαστε αν θα απολυθούν οι επίορκοι υπάλληλοι, που αντί για αυτούς θα μπουν άξιοι νέοι άνθρωποι στο δημόσιο, δεν μπορεί ακόμα να υπάρχουν κλειστά επαγγέλματα. Θα πρέπει να επιταχυνθούν οι αποκρατικοποιήσεις, να μειωθεί το ΦΠΑ στη εστίαση, για να τονωθεί η βαρία βιομηχανία που είναι ο Τουρισμός ,να ανοίξουν οι δουλειές στον ιδιωτικό τομέα με στοχευόμενες επενδύσεις.


διαβάστε περισσότερα
Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα Η επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου στην Αθήνα.
  :Νίκος Ψαρόπουλος 26 Φεβρουαρίου 2013

Η επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου στην Αθήνα επιβεβαίωσε τις διαχρονικά καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Σε μία δύσκολη συγκυρία και για τις δύο χώρες η Γαλλική στήριξη στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη. Ειδικά που από ότι είναι εμφανές, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε κινήσεις εξωτερικής πολιτικής που θα έχουν γεωπολιτικό αντίκτυπο. Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά με συνέπεια και πρόγραμμα προχωρά σταθερά σε σύναψη διεθνών συμμαχιών πριν την ανακήρυξη της ΑΟΖ. Χωρίς αλαλαγμούς, χωρίς μεγαλόστομες διακηρύξεις.


διαβάστε περισσότερα
Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα Καλή Χρονιά με Υγεία!
  :Νίκος Ψαρόπουλος 8 Ιανουαρίου 2013

Καλή Χρονιά με Υγεία!
Μαζί περάσαμε και πιστεύω ξεπεράσαμε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Η Νέα που ήρθε μας κάνει αισιόδοξους ότι τα χειρότερα τα αφήσαμε πίσω μας.
Αισιοδοξούμε και πιστεύουμε ότι έχουν ήδη μπει τα λιθαράκια της ανάπτυξης και της μελλοντικής ευημερίας στον τόπο μας. Η σκέψη μας βέβαια γυρνά πάντοτε και σε αυτούς τους συμπολίτες μας που είναι άνεργοι και στους ασθενείς και αναξιοπαθούντες, όλους αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αυτά τα χρόνια. Πιστεύομε ότι και για αυτούς η ταλαιπωρία τους θα έχει ένα τέλος.


διαβάστε περισσότερα


Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα Η Ελλάδα μας άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει!
  :Νίκος Ψαρόπουλος 24 Οκτωβρίου 2012

Η Ελλάδα μας άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει!

Άλλαξε και αλλάζει προς το καλύτερο! Μέσα στην καθημερινότητά μας ίσως δεν το αισθανόμαστε και δεν φαίνεται ακόμα αλλά στην βάση, στην ουσία, η κοινωνία μας άλλαξε. Έσπασαν ταμπού δεκαετιών. Απόρθητα κάστρα ενός άρρωστου, κρατικοδίαιτου, ψευδοσοβιέτ οικοδομήματος που με δανεικά χρήματα εξαγόρασε συνειδήσεις και συνέτριψε αξίες. Τελικά την ίδια την κοινωνία.


διαβάστε περισσότεραεπόμενη σελίδα>
 
νικος_ψαροπουλος_αρθρα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ
 
Νίκος_Ψαρόπουλος_Δήμος_Αθηναίων

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
 

Βρείτε μας στα:
nikos_psaropoulos_twitter
 
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:
Νίκος_Ψαρόπουλος_Δήμος_Αθηναίων Ιστοσελίδα Δήμου Αθηναίων
Γραφτείτε στην λίστα επικοινωνίας μας:
*απαιτείται