Νίκος_Ψαρόπουλος_Λογότυπο


Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
  :Νίκος Ψαρόπουλος 02 Φεβρουαρίου 2014

Είναι ντροπή η πρωτεύουσα της Χώρας η Αθήνα να είναι η μόνη πρωτεύουσα στην Ευρώπη και μπορεί και όλο τον κόσμο να μην έχει δημόσιες τουαλέτες ,με αποτέλεσμα ο κόσμος και ειδικά οι μεγάλοι άνθρωποι να ουρούν στον δρόμο, δηλαδή πράγματα τριτοκοσμικά.

Οι χημικές τουαλέτες είναι μονιμως χαλασμένες ,τα καταστήματα που ζητά ο κόσμος να πάει με το δίκιο τους δεν τους αφήνουν γιατί τα βρωμίζουν και θα χρειαστεί ένας υπάλληλος ακόμα για να καθαρίζει.
Κάνω έκληση να ξαναλειτουργήσουν οι τουαλέτες που υπάρχουν, να δοθούν σε ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν ,να τις φτιάξουν και ο Δήμος να τις δώσει δυο χρόνια χωρίς ενοίκιο για να γίνει μια απόσβεση και μετά βάζει ένα μικρό ενοίκιο .Ο πολίτης που θα τις πάρει θα είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα και για ότι προκύψει στην διάρκεια που θα λειτουργούν.

Για τα καταστήματα, καφέ ,θα πρέπει ο Δήμος να επιβάλει εκτός από τις τουαλέτες να κάνουν και τουαλέτα με ράμπα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αυτά πρέπει να γίνουν αμέσως γιατί η Αθήνα θα γίνει μια μεγάλη τουαλέτα για όλους και δεν της αξίζει αυτή η εμφάνιση .Με το δίκιο του ο κόσμος λέει ότι όλη η Αθήνα μυρίζει ούρα .Και μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα διέδωσε τον Πολιτισμό στον Κόσμο.

 

Νίκος Ψαρόπουλος
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Α Π.Ν
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 
νικος_ψαροπουλος_αρθρα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ
 
Νίκος_Ψαρόπουλος_Δήμος_Αθηναίων

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
 

Βρείτε μας στα:
nikos_psaropoulos_twitter
 
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:
Νίκος_Ψαρόπουλος_Δήμος_Αθηναίων Ιστοσελίδα Δήμου Αθηναίων
Γραφτείτε στην λίστα επικοινωνίας μας:
*απαιτείται