Νίκος_Ψαρόπουλος_Λογότυπο


Νίκος_Ψαρόπουλος_Δήμος_Αθηναίων Αθήνα 2013
  :Νίκος Ψαρόπουλος 8 Ιουνίου 2013

Πριν τρία χρόνια περίπου, δεν μπορούσες να σταθείς μετά τις έξι το απόγευμα, σε καμία κεντρική πλατεία της Αθήνας όπως Ομόνοια, Βικτώρια, Αγ. Παντελεήμονα, Αττικής, Κλαυθμώνος κλπ. Δυστυχώς είχανε εγκαταλειφθεί από το Κράτος και τις δημοτικές διοικήσεις της εποχής. Και είχανε αφήσει αυτές τις περιοχές στην τύχη τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν σωτήρες, σαν τη χρυσή αυγή, και να κάνουν αυτοί αυτό που έπρεπε να κάνει το Κράτος .
Τώρα όμως μετά από σοβαρή συνεργασία κράτους Αστυνομίας και Δημοτικής αρχής η Αθήνα έχει καθαρίσει τουλάχιστον κατά 80 % από αυτά τα κακοποιά στοιχεία που αμαύρωναν την πόλη, και για του λόγου το αληθές, ας πάει όποιος θέλει στις μεγάλες πλατείες του Δήμου και θα διαπιστώσει την αλλαγή. Φυσικά δεν χρειάζεται εφησυχασμός, ούτε θριαμβολογία, γιατί με λίγη χαλάρωση θα δούμε πάλι τα ίδια. Για αυτό χρειάζεται ένα μεγάλο μπράβο στην αστυνομία και στο Δήμο που νυχθημερόν προσπαθούν για το καλύτερο, όπως είναι η υποχρεωσή τους άλλωστε, για αυτό τους εκλέγει ο Λαός.
Ο Δήμος Αθηναίων δε θέλει έργα βιτρίνας, πολυέξοδα για λόγους πάντα μικροπολιτικούς , αλλά έργα ουσίας και λειτουργικά για να μπορεί ο Αθηναϊκός Λαός να εξυπηρετείται. Από έργα βιτρίνας χορτάσαμε και είδαμε τα χάλια μας, να μη μπορούμε να  σταθούμε στην πόλη μας. Η Αθήνα πρέπει σε λίγο καιρό να είναι μια από τις φιλικότερες Πρωτεύουσες της Ευρώπης.

 

Νίκος Ψαρόπουλος
Πολιτευτής Β' Αθηνών
Στέλεχος Ν.Δ.

 
νικος_ψαροπουλος_αρθρα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ
 
Νίκος_Ψαρόπουλος_Δήμος_Αθηναίων

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
 

Βρείτε μας στα:
nikos_psaropoulos_twitter
 
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:
Νίκος_Ψαρόπουλος_Δήμος_Αθηναίων Ιστοσελίδα Δήμου Αθηναίων
Γραφτείτε στην λίστα επικοινωνίας μας:
*απαιτείται