Νίκος_Ψαρόπουλος_Λογότυπο


Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα Τα ταξίδια του Έλληνα Πρωθυπουργού στο εξωτερικό.
  :Νίκος Ψαρόπουλος 22 Μαίου 2013

Απαραίτητα τα ταξίδια του Πρωθυπουργού στο Εξωτερικό για το καλό της Ελλάδος. Τα ταξίδια του Πρωθυπουργού στο εξωτερικό είναι πολλαπλώς  χρήσιμα για την Ελλάδα και για τις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας.

Δεν φτάνει όμως μόνο ο Πρωθυπουργός, αλλά και όλη η κυβέρνηση να κάνει ότι χρειάζεται. Δεν μπορεί ακόμη να σκεπτόμαστε αν θα απολυθούν οι επίορκοι υπάλληλοι, που αντί για αυτούς θα μπουν άξιοι νέοι άνθρωποι στο δημόσιο, δεν μπορεί ακόμα να υπάρχουν κλειστά επαγγέλματα. Θα πρέπει να επιταχυνθούν οι αποκρατικοποιήσεις, να μειωθεί το ΦΠΑ στη εστίαση, για να τονωθεί η βαρία βιομηχανία που είναι ο Τουρισμός ,να ανοίξουν οι δουλειές στον ιδιωτικό τομέα με στοχευόμενες επενδύσεις.

Όλα αυτά πρέπει να είναι ο στόχος μας μέχρι το τέλος του 2014. Η κυβέρνηση των τριών κομμάτων  θα πρέπει να συντονιστεί για καλυτέρα αποτελέσματα γιατί άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Και ένα σημαντικό ακόμα, πρέπει μερικοί να αφήσουν την καταστροφολογία γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί και υπάρχει μεγάλος διεθνής ανταγωνισμός. Πρέπει να τρέξουμε όλοι, αν θέλουμε να επιβιώσουμε σαν χώρα.

 

Νίκος Ψαρόπουλος
Πολιτευτής Β' Αθηνών
Στέλεχος Ν.Δ.

 

 
νικος_ψαροπουλος_αρθρα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ
 
Νίκος_Ψαρόπουλος_Δήμος_Αθηναίων

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
 

Βρείτε μας στα:
nikos_psaropoulos_twitter
 
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:
Νίκος_Ψαρόπουλος_Δήμος_Αθηναίων Ιστοσελίδα Δήμου Αθηναίων
Γραφτείτε στην λίστα επικοινωνίας μας:
*απαιτείται