Νίκος_Ψαρόπουλος_Λογότυπο


Νίκος_Ψαρόπουλος_Άρθρα Στήριξη στον Ιδιωτικό Τομέα.
  :Νίκος Ψαρόπουλος 30 Ιουλίου 2013

Το επιτυχές τέλος του συνεδρίου μας και το ξεκίνημα της ράθυμης καλοκαιρινής περιόδου μας δίνει ένα έναυσμα να βάλουμε σε μία τάξη τις σκέψεις μας και να κοιτάξουμε σύντομα πίσω μας στον δύσκολο χειμώνα που περάσαμε. Οι εξελίξεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ήταν ραγδαίες. Με όσα συμβαίνουν στο εξωτερικό, στα νότια και ανατολικά σύνορά μας, σίγουρα αισθανόμαστε όλοι μας πόσο τυχεροί είμαστε που είμαστε Έλληνες και ζούμε στην Ελλάδα.

Με όσα συνέβησαν στο εσωτερικό δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν τελικά ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε, πως το θέλουμε και αν τελικά επιθυμούμε να αλλάξει τίποτα από τα κακώς έχοντα. Και αναφέρομαι βέβαια στις εξελίξεις με την ΕΡΤ και με την αποχώρηση του τρίτου εταίρου από την κυβέρνηση. Είναι απίστευτο ότι σε ιδιωτικές συζητήσεις σχεδόν όλοι εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια για τους πολυθεσίτες του δημοσίου (δημοσιογράφους και μη), για τα τρωκτικά με τους παχυλούς μισθούς που είναι διορισμένοι λόγω νεποτισμού και αδιαφάνειας. Όταν ήρθε η ώρα να κοπεί το απόστημα (από κάπου πρέπει να αρχίσει κανείς), άρχισαν οι αλαλαγμοί και τα μοιρολόγια για την καημένη την ΕΡΤ. 

Τελικά με το συνέδριο και τον ανασχηματισμό τα υποκριτικά κραξίματα της κρατικοδίαιτης συντήρησης, της αδιαφάνειας, του νεποτισμού και του μέσου μαζεύτηκαν κάπως. Και όπως είπε ο πρωθυπουργός μας προχωράμε μπροστά να κτίσουμε μία Νέα Ελλάδα. Αν νομίζουν όμως κάποιοι, και μέσα στο δικό μας κόμμα, ότι για να φτιάξουμε ομελέτα δεν θα σπάσουμε αυγά μάλλον πλανώνται πλάνη μεγάλη.

Την λύση τη έδωσε και πάλι ο πρωθυπουργός. Σύγκρουση με τις δυνάμεις αυτές που αντιστέκονται σε κάθε προσπάθεια αλλαγής είπε. Σύγκρουση μέχρι τέλος για μία Νέα Ελλάδα. Οι γερές και στέρεες βάσεις έχουν ήδη ριζώσει βαθειά. Η προσπάθεια συνεχίζεται, η Ελλάδα αλλάζει! ΄
Καλό καλοκαίρι! 

 

Νίκος Ψαρόπουλος
Πολιτευτής Β' Αθηνών
Στέλεχος Ν.Δ.

 
νικος_ψαροπουλος_αρθρα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ
 
Νίκος_Ψαρόπουλος_Δήμος_Αθηναίων

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
 

Βρείτε μας στα:
nikos_psaropoulos_twitter
 
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:
Νίκος_Ψαρόπουλος_Δήμος_Αθηναίων Ιστοσελίδα Δήμου Αθηναίων
Γραφτείτε στην λίστα επικοινωνίας μας:
*απαιτείται